X
header one

Med Signia Nx høreapparater og StreamLine Mic kan du nyte 4 funksjoner i 1 tilbehør:

StreamLine-Mic_1248x800px

Høreapparater som gjengir den naturlige måten å høre på.

Den nye StreamLine mic forvandler dine nye Signa høreapparater til mer en førsteklasses høreapparater. De kan brukes som handsfree headset til mobilen og som trådløse hodetelefoner, som streamer førsteklasses stereokvalitet fra hvilken som helst Bluetooth-enhet som mobiltelefoner, PC-er og laptop-er.

 

Handsfree-løsning til mobilen.

Du kan godta innkommende telefonsamtaler uten å ta telefonen ut av lommen. Selv når du streamer lyd fra TV-en rett i høreapparatene dine via vår StreamLine TV, kan du motta telefonsamtaler uten å måtte slå av TV-en manuelt. I tillegg kan du streame telefonsamtalen til begge høreapparatene dine (i tilfelle du bruker to), noe som øker lydkvaliteten på samtalen vesentlig.

Signia-Nx_man-outside_StreamLine-Mic_1248x800px
Signia-Nx_man-listening-music_StreamLine-Mic_1248x800px

Trådløs stereo hodetelefoner med utmerket streamingkvalitet.

Dette er den ideelle løsningen hvis du ønsker å streame telefonsamtaler, musikk, lydbøker med mere direkte til høreapparatene fra hvilken som helst Bluetooth-enhet.

 

Kan brukes som ekstern mikrofon for best taleforståelse i krevende lyttesituasjoner.

StreamLine Mic kan også brukes som en ekstern mikrofon for å hjelpe deg i krevende lyttesituasjoner, som for eksempel i folksomme møter. Du kan streame stemmen til den som snakker direkte til høreapparatene fra en distanse opp til 20 meter. Resultatet er at du hører den som snakker like klart som om han eller hun sto rett ved siden av deg.

 

Signia-Nx_phone-conference_StreamLine-Mic_1248x800px

For å gjøre det enda enklere, kan du fjernjustere StreamLine Mic med Signias’ myControl App.

Lær mer om myControl-appen

Hvordan håndtere StreamLine Mic

Ofte stilte spørsmål - StreamLine Mic