X
Loading ...

Signia hjelper deg med å finne en hørselspesialist nær deg

Enten du er interessert i å skaffe deg høreapparat, eller ønsker å fikse noe på høreapparatene du allerede har, er det en god start å kontakte en hørselsklinikk. Tjenesten “Finn en hørselsklinikk” hjelper deg å finne en klinikk i nærheten av der du er. Legg inn ønsket adresse, og kartet vil vise deg klinikker i nærheten. Jo mer nøyaktig du er med adressen, jo mer eksakt er resultatet.

Tjenesten vil gi deg informasjon om hver enkelt klinikk, inklusive veibeskrivelse. Hvis klinikken har en nettside eller kontaktinformasjon, vil det også vises. Hver klinikk på kartet vil være markert, så du enkelt kan velge den som er mest praktisk for deg. Selv om det kun er for nysgjerrighets skyld, prøv den!

Audiografer og leger kan hjelpe deg med å diagnostisere et hørselstap, og du bør alltid la profesjonelle fagpersoner ta seg av utredning og rehabilitering av hørselen. Tjenesten “Finn en hørselklinikk” hjelper deg å finne disse fagpersonene.

Hvorfor du trenger en hørselklinikk

Før du ser etter en hørselsklinikk, lurer du kanskje på hvorfor du trenger å gå til en hørselsklinikk. Du kan mest sannsynlig finne høreapparater på Internet via nettbutikker eller uavhengige nettsider, som kan virke enklere enn å dra til en etablert hørselsklinikk. Disse nettoperatørene tilbyr mest sannsynlig ikke samme tjeneste og garanti som en hørselsklinikk.

I Norge er høreapparater dekket av folketrygden, og høreapparater distribueres via hørselssentraler på sykehus eller hos Øre-Nese-Hals-avtalespesialister. På hørselsklinikken vil du få hjelp med høreapparatene, og de kan justere de etter dine behov.

Hvorfor bruke Signias “Finn en hørselsklinikk”?

Tjenesten “Finn en hørselsklinikk” viser klinikker med fagpersonell i nærheten av deg. De kan tilby Signia høreapparater og være behjelpelig med reparasjoner hvis du trenger det. Tjenesten henter informasjon fra hundrevis av lokalisasjoner i flere land. Den jobber raskt med å finne klinikker i ditt område, og du kan enkelt finne distansen til hver enkelt klinikk.

Så snart resultatene vises, kan du klikke på hver enkelt for å finne mer informasjon. Sjekk ut nettsider, skriv ned kontaktinformasjon eller få veibeskrivelser. Tjenesten gjør det enkelt å finne hjelpen du trenger.