X
header one

De små, diskrete SilkTM høreapparatene fra Signia sitter så godt som usynlig i ørene dine, så man knapt legger merke til at du bruker høreapparat.

Som et av verdens minste høreapparater, er Signia Silk Nx klar til å brukes med det samme. De myke og komfortable silikonproppene klikkes enkelt på spissen av apparatene, så er de klar til bruk i øret. Å høre godt – og med full diskresjon – har aldri vært lettere.

 

Maks diskresjon

Signia’s nye Silk er 20% mindre enn sin forgjenger, noe som gjør de nærmest usynlig i øret.

Klar, tilpass, bruk

Til forskjell fra vanlige i-øret apparater, trenger du ikke å vente på at det skal taes avtrykk og lages et individuelt skall til elektronikken. Takket være de standardiserte silikonproppene kan hørselklinikken tilpasse og fininnstille de til dine personlige preferanser med det samme.

Klar fargemarkering

Fargemarkeringen hjelper deg med å sette høreapparatene i riktig øre. Blå indikerer at apparatet er til venstre øre, mens rød er til høyre øre.

 

Silk-Nx_on-table_1248x1248px
Signia-Nx_man-listening-music_2560x800px

Perfekte til telefonsamtaler og musikk

I motsetning til høreapparater som sitter bak ørene, mottar mikrofonene i Silk Nx lyden i øregangen. Ørets ytre form leder lyden inn i øregangen, og det betyr at ørene dine fanger opp lyden som normalt. Du kan derfor ta telefonsamtaler og lytte til musikk på samme måte som du er vant til. Du kan også bruke hodetelefoner som sitter over øret.

Silk Nx er så naturlig at du nesten glemmer at du bruker høreapparater.

 

Signia-Nx_couple-street-musician_2560x800px

Krystallklar lyd med en naturlig flyt.

Enten du er på en overfylt gate, i et åpent kontorlandskap, eller i en støyende restaurant, der det er et høyt støynivå krever det konsentrasjon for å føre en samtale.

Signia høreapparater håndterer disse utfordringene på mesterlig vis ved å gjengi den naturlige måten vi lokaliserer lyd på. Høreapparatene fokuserer på det som er viktig, som samtalepartneren, mens de filtrerer uønsket bakgrunnsstøy. Du hører det du ønsker å høre klarest, hele dagen og i alle situasjoner.

Enkel kontroll.

Signia-Nx_icon_remote-control_480x480px

Fjernkontroll

myControl-appen gjør din smarttelefon om til en praktisk fjernkontroll, så du kan justere høreapparatene til din preferanse.

Hvis du ikke har en smarttelefon, kan fjernkontrollen miniPocket være et godt alternativ for enkle justeringer.

 

Nyt lyden i perfekt harmoni.

Signia-Nx_icon_speech-in-noise_480x480px

Tale i støy

Våre nye høreapparater gjør deg i stand til å forstå tale selv i støyende omgivelser. Det gjør det lettere for deg å forstå samtalepartneren i støyende omgivelser, som restauranter eller på en konferanse.

 

Signia-Nx_icon_crystal-clear-sound_480x480px

Krystallklar lyd

Sound Clarity sørger for naturlig lyd i alle lyttesituasjoner, så du kan nyte krystallklar lyd selv i de mest støyende omgivelsene.

Vennligst bemerk: Egenskaper kan variere avhengig av hvordan det enkelte høreapparat er satt opp. Audiografen din vil kunne hjelpe deg.

 

Et overblikk over Silk Nx

Loading...

Tilbehør til dine høreapparater

touchControl App

Diskret justering rett fra smarttelefonen.

touchControl App gjør din smarttelefon om til en diskret fjernkontroll for dine høreapparater.

Du kan endre lytteprogrammer og justere volum, bass og diskant som du ønsker. Alt du trenger er en smarttelefon.

touchControl App kan lastes ned fra Apple App Store og Google Play.

Last ned touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

google-play-badge_en_300px

miniPocket

Diskret kontroll

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, praktisk kontroll av sine høreapparater uten behov for en stor fjernkontroll eller en smarttelefon. Pålitelig og enkel å bruke, miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, men kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

miniPocket_key_1248x600px

myHearing App

Bli kjent med de nye høreapparatene dine så raskt som mulig.

Personal oppfølging, overalt: myHearing-appen gir deg all den supporten du trenger for en vellykket utprøvingsperiode. Du kan følge lytteleksjoner, sjekke bruksanvisningen og kontakte din hørselsspesialist uansett hvor du er.

Din hørselsspesialist vil gi deg råd.

Lær mer om myHearing-appen
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_1248x800px

Click Sleeves

Klikkes enkelt på plass

De myke silikon click sleeves kommer i forskjellige størrelser og klikkes enkelt på høreapparatet ditt. De sitter godt og behagelig i ørene dine og kan tilpasses med det samme. Det er ikke nødvendig å vente på et spesiallaget skall som ved andre i-øret apparater.

 

Click-Sleeves-20_vented_1248px
Tinnitus_keyvisual_1248x900px

Tinnitus?

Unike terapier for varig lindring.

Signia høreapparater er de eneste med integrert Tinnitus Notch Therapy som kan redusere effekten av tinnitus og kanskje eliminere den helt.*

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016, September). Notch Therapy: A new approach to tinnitus treatment. AudiologyOnline, Article 18365.

Mer

Ofte stilte spørsmål - Silk Nx