X
header one

La lyden strømme på.

Nye Silk™ er et av verdens minste høreapparater. Det sitter nærmest usynlig i øret, er komfortabelt og passer umiddelbart uten behov for avstøp. Til tross for den lille størrelsen, gir Silk en enestående hørselsopplevelse som gjør lytting lettere.

primax-situation-18_family-bikes_1800x650px

Diskresjon klar til bruk.

I motsetning til vanlige høreapparater som sitter i ørekanalen, slipper du å ta avstøp med Silk høreapparater. Takket være silikonproppene, kan din høreapparatspesialist tilpasse og justere dem på stedet, etter dine personlige preferanser.

Silikonproppene gjør det komfortabelt å ha på seg Silk. De passer alle slags ørekanaler – ingen vil se dem og du vil ikke merke dem.

Silk-primax_closeup_950x700px

Nyt livets sanne lyder.

Enten det er i et åpent kontorlandskap, en folksom butikk eller en travel restaurant, bakgrunnsstøy kan gjøre det å føre en samtale både anstrengende og krevende – noe selv de med normal hørsel er godt kjent med.

Silk takler slike utfordringer og er proppfull med funksjoner som gir enestående taleforståelse. Revolusjonerende retningsmikrofoner forsterker ørets naturlige fokus på lyd som kommer forfra, mens den filtrerer bort sjenerende lyder som kommer bakfra. Du hører tydelig det du ønsker å høre. Derfor er det å høre med Silk lite anstrengende.

Takket være trådløs tilkobling kan du streame lyd direkte til ørene dine og dra nytte av et bredt spekter av tilbehør. Spør din høreapparatspesialist i dag hva Silk kan gjøre for deg.

Silk-primax_on-table_950x700px
Silk-primax_pair_950px

Fargekonsept

Blå for venstre, rød for høyre. Hjelper deg å sette dem i det riktige øret.

Silk-primax_sideview_left_950px

Ett klikk og du er klar!

Click Sleeves klikkes helt enkelt på Silk-apparatene og sitter godt i ørekanalen.

Et overblikk over Silk

Loading...

Tilbehør for høreapparater.

Tilpass din lytteopplevelse.

Følg barna til skolen om morgenen, møt venner under lunsjpausen, se på TV om kvelden: Hver dag er full av ulike lyttesituasjoner og samtaler. Ville det ikke vært flott om du kunne streame lyd rett inn i ørene, justere høreapparatene uten at noen merker det og lade dem på en enkel måte?

Streaming

easyTek: Svært enkel med ekstremt god lyd

Hvis du ønsker å streame lyd av høy kvalitet til høreapparatene dine, er easyTek for deg. Med easytek kan du svare på telefonsamtaler, endre lytteprogram, justere lydstyrken eller høre på ulike lydkilder som musikkspillere, fjernsyn og mye mer – og alt styres med kun én knapp!

easyTek_connectivity_950x950px
Med easyTek kan du koble høreapparatene til iPhone, iPad, Android-enheter og til alle telefoner med Bluetooth.
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Tilbehør til easyTek

Følgende tilbehør er nyttige supplementer for easyTek.

TV-transmitter_front_768x400px

Hør krystallklar lyd fra TV-en.

Vår nye TV-Transmitter er optimalisert for TV-bruk, og gjør at du kan streame lyd direkte til dine høreapparater og blant annet nyte din favorittfilm eller høre nøyaktig hva som blir sagt på nyhetene. Transmitteren kobles enkelt til din TV gjennom easyTek, selv om TV-en din ikke har Bluetooth-funksjonalitet.

easyTek App: Mer diskret, mer praktisk, flere muligheter.

easyTek-appen gir easyTek enda flere funksjonsmuligheter, samtidig som den gjør streameren mer diskret.

easyTek-appen overgår easyTek i funksjonalitet og lar deg se statusen til høreapparatene på smarttelefonen, streame lyd fra lydkilder eller bruke den som fjernkontroll. Siden du kan foreta alle justeringer med smarttelefonen, vil det se ut som om du kun leser en melding når du egentlig endrer innstillingene til høreapparatene.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Last ned easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px

Fjernkontroll

Styr høreapparatene dine enkelt og diskret.

easyPocket_768x400px

Enkel å håndtere: easyPocket.

Fjernkontrollen easyPocket™ har store knapper og et lettlest display, som gjør det svært enkelt å justere funksjonene på høreapparatene dine.

miniPocket_keyring_768x400px

Diskret kontroll: miniPocket.

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, enkel styring av sine høreapparater, uten behov for en stor fjernkontroll eller smarttelefon. miniPocket er pålitelig, enkel å bruke og liten nok til å bæres på en nøkkelring. Likevel er den kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

touchControl App: Enkel og fleksibel

Bruk smarttelefonen som en diskret fjernkontroll for høreapparatene: Med touchControl™-appen kan du enkelt styre dine høreapparater og gjøre endringer uten at noen merker det.

touchControl-App_icon_950x700px

Last ned touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px

Tinnitus

primax-situation-20_woman-beach_950x600px

Unike terapier for varig lindring.

Signia høreapparater er de eneste med integrert Notch Therapy, som kan redusere effekten av tinnitus og bidra til varig lindring.*

 

Les mer

* Studie utført ved University of Northern Colorado, 2015, undersøkte effektiviteten til de nye funksjonene til primax ved å samle inn og analysere løpende EEG-data samtidig som subjektene utførte taletesten. For begge primax-funksjonene SPEECH og EchoShield, viste målinger av den objektive hjerneatferden en betydelig reduksjon i lytteanstrengelse når funksjonene var aktivert.