X
header one

Stilig, brukervennlig og enkel.

Pure™ er liten, elegant og meget diskret, og gjør det enkelt å høre igjen. Sofistikerte løsninger kombinert med fremragende hørsel og kraftige, avanserte funksjoner som sikrer at du kan høre uanstrengt i enhver situasjon. Uansett hvor du er eller hva du gjør, med Pure kan du slappe av og nyte hver detalj.

primax-situation-1_family-breakfast_1800x650px

Brukervennlige og enkle.

Mange funksjoner som gir deg optimal brukervennlighet. Takket være laderen eCharger er det ingen små batterier som må byttes. Pure er IP67-klassifisert for å tåle fukt og urenheter samt gi bedre pålitelighet.

Nyt livets lyder.

I åpne kontorlandskap, travle butikker og fulle restauranter, overalt hvor det er høy bakgrunnsstøy kreves det konsentrasjon og innsats for å holde en samtale gående. Å forsøke å høre stemmer i slike situasjoner er slitsomt – det er et faktum som selv folk med normal hørsel er godt kjent med.

Nye Pure bidrar til å gjøre dette enklere. Den avanserte SPEECH-funksjonen overvåker hele tiden hva du lytter til og skiller ut samtalepartneren for å redusere uønskede stemmer og bakgrunnsstøy. Du hører det du vil høre, men ikke alt det andre. Dermed blir det lett å høre, og faktisk mindre anstrengende enn ved normal hørsel. Hele dagen. I alle situasjoner.

Pure-primax_hearing-aids-office-table_950x700px

Alt er som før. Med Pure.

primax-situation-3B_couple-talking_950x600px

Holder samtalen på sporet.

Når du venter på toget på vei til jobb, avbrytes samtalen av tog som kommer og går og meldinger over høyttaleranlegget. Pure sørger for å holde krevende situasjoner på sporet.
Den automatiske funksjonen SPEECH hever stemmen til personen du snakker med over andre stemmer og aktiverer samtidig narrow directionality og støyreduksjon for å redusere bakgrunnsstøy og stemmer utenfor retningen du konsentrerer deg om for å gjøre det enklere for deg å forstå hva det snakkes om.

Uansett situasjon så sørger Pure for at du hører klart og tydelig hva som foregår uten å måtte tenke på det.

primax-situation-4_office_950x600px

Kontortid.

På jobben ringer telefonene i ett kjør og kolleger diskuterer saker rundt deg. Når noen spør om din mening om en rapport, håndterer Pure dette perfekt. Den automatiske funksjonen SPEECH hever stemmen til samtalepartneren over andres og aktiverer samtidig støyreduksjon for å håndtere bakgrunnsstøy. Senere på dagen, i en mottakelse i foajeen, gir stemmen til hovedtaleren gjenklang i hele rommet. Pures program EchoShield reduserer gjenklangen for å gi bedre lydkvalitet og større lyttekomfort.

Lunsj i sus og dus.

Du tar deg tid til en rask lunsj med kolleger på en fortauskafé. Mens samtalen øker i styrke, gjør vinden det samme. Med Pure fanger du lekende lett opp hvert eneste ord. Den automatiske funksjonen SPEECH aktiverer eWindScreen™ binaural for å redusere vindstøyen og fokusere på stemmene du lytter til.

primax-situation-07_live-music-beach_950x600px

Laget for deg som er glad i musikk.

Pures program HD Musikk gir fantastisk lydkvalitet som er spesielt beregnet på at du skal ha full glede av å høre på musikk. Uansett om du er på konsert og hører på din favorittartist, hører på stereoen hjemme hos deg selv, eller til og med om du selv står på scenen og spiller, så gir HD Musikk deg en optimalisert og perfekt lytteopplevelse.

Et overblikk over Pure

Loading...

Tilbehør for høreapparater.

Tilpass hørselsopplevelsen.

Følg barna til skolen om morgenen, møt venner til frokost og se fjernsyn om kvelden. Hver dag er full av ulike lyttesituasjoner og samtaler. Ville det ikke være fantastisk om du kunne streame lyd direkte til ørene dine, justere høreapparatene dine og lade dem opp på en enkel måte?

Streaming

easyTek: Svært enkel med ekstremt god lyd

Hvis du ønsker å streame lyd av høy kvalitet til høreapparatene dine, er easyTek for deg. Med easytek kan du svare på telefonsamtaler, endre lytteprogram, justere lydstyrken eller høre på ulike lydkilder som musikkspillere, fjernsyn og mye mer – og alt styres med kun én knapp!

easyTek_connectivity_950x950px
Med easyTek kan du koble høreapparatene til iPhone, iPad, Android-enheter og til alle telefoner med Bluetooth.
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Tilbehør til easyTek

Følgende tilbehør er nyttige supplementer for easyTek.

TV-transmitter_front_768x400px

Hør krystallklar lyd fra TV-en.

Vår nye TV-Transmitter er optimalisert for TV-bruk, og gjør at du kan streame lyd direkte til dine høreapparater og blant annet nyte din favorittfilm eller høre nøyaktig hva som blir sagt på nyhetene. Transmitteren kobles enkelt til din TV gjennom easyTek, selv om TV-en din ikke har Bluetooth-funksjonalitet.

easyTek App: Mer diskret, mer praktisk, flere muligheter.

easyTek-appen gir easyTek enda flere funksjonsmuligheter, samtidig som den gjør streameren mer diskret.

easyTek-appen overgår easyTek i funksjonalitet og lar deg se statusen til høreapparatene på smarttelefonen, streame lyd fra lydkilder eller bruke den som fjernkontroll. Siden du kan foreta alle justeringer med smarttelefonen, vil det se ut som om du kun leser en melding når du egentlig endrer innstillingene til høreapparatene.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Last ned easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px

Fjernkontroll

Styr høreapparatene dine enkelt og diskret.

miniPocket_keyring_768x400px

Diskret kontroll: miniPocket.

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, enkel styring av sine høreapparater, uten behov for en stor fjernkontroll eller smarttelefon. miniPocket er pålitelig, enkel å bruke og liten nok til å bæres på en nøkkelring. Likevel er den kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

easyPocket_768x400px

Enkel å håndtere: easyPocket.

Fjernkontrollen easyPocket™ har store knapper og et lettlest display, som gjør det svært enkelt å justere funksjonene på høreapparatene dine.

touchControl App: Enkel og fleksibel

Bruk smarttelefonen som en diskret fjernkontroll for høreapparatene: Med touchControl™-appen kan du enkelt styre dine høreapparater og gjøre endringer uten at noen merker det.

touchControl-App_icon_950x700px

Last ned touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px

Lading

eCharger_768x400px

Lader: eCharger.

eCharger lader opp og tørker høreapparatene over natten, slik at du ikke behøver å tenke på å lade opp batteriene.

Car-adapter_768x400px

Din eCharger er mobil: Biladapter.

Biladapteren gjør at du kan ta med deg din eCharger selv når du er ute på veien, slik at du kan lade opp dine høreapparater uansett hvor du er.

Tinnitus

primax-situation-20_woman-beach_950x600px

Unike terapier for varig lindring.

Signia høreapparater er de eneste med integrert Notch Therapy, som kan redusere effekten av tinnitus og bidra til varig lindring.*

 

Les mer