X
header one

En revolusjon innen presis hørsel.

Den verdensledende Signia-opplevelsen har nå blitt enda bedre! Med nye Pure™ 13 BT får du uanstrengt hørsel, enten du tar det med ro eller er på farten.

Connected-Ear_man-smartphone_2_1800px

Nyt livets sanne lyder.

Enten du er på jobb, på handletur eller ute og spiser – å holde en samtale på travle steder kan være svært anstrengende, noe selv de med normal hørsel kjenner til.

Pure 13 BT gir deg uanstrengt og best mulig taleoppfattelse i slike utfordrende lyttemiljøer.* Sammen med myControl-appen gir Pure 13 BT en optimal og personlig tilpasset lytteopplevelse, slik at du kan fokusere på det som er viktig for deg.

*To uavhengige kliniske studier har vist at Signias høreapparater med binaural lydoverføring gir bedre enn normal hørsel i visse krevende lytteomgivelser.

Pure-13-BT-primax_pair_on-table_made-for-iPhone_950x500px
Pure-13-BT_connectivity_1800x600px

Fem fordeler med Bluetooth-tilkobling.

myControl_icon_motion-reader_768x400px

Bevegelsessensor

Høreapparatene justerer innstillingene sine basert på bevegelsesdata fra myControl-appen, og gir dermed optimal hørsel også ved bevegelse.

myControl_icon_sound-exposure_768x400px

Lydeksponering

Høreapparatene dine hjelper deg med å ta vare på din hørsel. I likhet med en aktivitetsmåler, lager de en egen lydprofil basert på lydeksponering over tid, slik at du kan lære hvordan du kan beskytte hørselen din.

myControl_icon_music_768x400px

Musikk

Lytt til din favorittmusikk streamet direkte til høreapparatene dine og nyt en fantastisk lydopplevelse.

myControl_icon_phone-calls_768x400px

Telefonsamtaler

Stream telefonsamtaler direkte fra smarttelefonen til høreapparatene dine.

myControl_icon_StreamLine-TV_v2_768x400px

Lyd rett fra TV-en

Takket være StreamLine TV, kan du streame krystallklar lyd fra TV-en direkte til dine Pure 13 BT-høreapparater. Du kan til og med justere volumet ved hjelp av myControl-appen.

Et overblikk over Pure 13 BT

Loading...

Tilbehør for høreapparater.

Tilpass din lytteopplevelse.

Følg barna til skolen om morgenen, møt venner under lunsjpausen, se på TV om kvelden: Hver dag er full av ulike lyttesituasjoner og samtaler. Ville det ikke vært flott om du kunne streame lyd rett inn i ørene, justere høreapparatene uten at noen merker det og lade dem på en enkel måte?

Streaming

myControl App. Den verdensledende Signia-opplevelsen har nå blitt enda bedre.

Sammen med myControl- appen, gir Signia Pure 13 BT deg utsøkt taleforståelse i vanskelige lytteomgivelser*. Appen gjør mer enn å tilby direkte streaming, den sender også informasjon til dine høreapparater om at du er på farten, som gir deg best mulig hørsel og økt bevissthet og trygghet i omgivelsene du befinner deg i.

*To uavhengige kliniske studier har vist at Signias høreapparater med binaural lydoverføring gir bedre enn normal hørsel i visse krevende lytteomgivelser.

Connected-Ear_couple-shopping_950px

Last ned myControl-appen

myControl-App_icon_300x300px

StreamLine TV

Takket være StreamLine TV, kan du streame lyd fra TV-en direkte til dine Pure 13 BT-høreapparater. Du kan til og med justere volumet ved hjelp av myControl-appen.

Streamline-TV_Pure-13-BT_950px

Fjernkontroll

Styr høreapparatene dine enkelt og diskret.

miniPocket_keyring_768x400px

Diskret kontroll: miniPocket.

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, enkel styring av sine høreapparater, uten behov for en stor fjernkontroll eller smarttelefon. miniPocket er pålitelig, enkel å bruke og liten nok til å bæres på en nøkkelring. Likevel er den kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

Bli vant til dine nye høreapparater raskt og enkelt.

myHearing-appen gir deg all den supporten du trenger for å bli kjent med dine høreapparater. Du kan dra nytte av lytteøvelser, lese i bruksanvisningen og få hjelp fra din høreapparatspesialist uansett hvor du befinner deg.

Lær mer
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_950x600px

Tinnitus

primax-situation-20_woman-beach_950x600px

Unike terapier for varig lindring.

Signia høreapparater er de eneste med integrert Notch Therapy, som kan redusere effekten av tinnitus og bidra til varig lindring.*

 

Les mer