X
header one

En revolusjon innen presis hørsel.

Den verdensledende Signia-opplevelsen har nå blitt enda bedre! Med nye Pure™ 13 BT får du uanstrengt hørsel, enten du tar det med ro eller er på farten.

Connected-Ear_man-smartphone_2_1800px

Nyt livets sanne lyder.

Enten du er på jobb, på handletur eller ute og spiser – å holde en samtale på travle steder kan være svært anstrengende, noe selv de med normal hørsel kjenner til.

Pure 13 BT gir deg uanstrengt og best mulig taleoppfattelse i slike utfordrende lyttemiljøer.* Sammen med myControl-appen gir Pure 13 BT en optimal og personlig tilpasset lytteopplevelse, slik at du kan fokusere på det som er viktig for deg.

*To uavhengige kliniske studier har vist at Signias høreapparater med binaural lydoverføring gir bedre enn normal hørsel i visse krevende lytteomgivelser.

Pure-13-BT-primax_pair_on-table_made-for-iPhone_950x500px
Pure-13-BT_connectivity_1800x600px

Fem fordeler med Bluetooth-tilkobling.

myControl_icon_motion-reader_768x400px

Bevegelsessensor

Høreapparatene justerer innstillingene sine basert på bevegelsesdata fra myControl-appen, og gir dermed optimal hørsel også ved bevegelse.

myControl_icon_sound-exposure_768x400px

Lydeksponering

Høreapparatene dine hjelper deg med å ta vare på din hørsel. I likhet med en aktivitetsmåler, lager de en egen lydprofil basert på lydeksponering over tid, slik at du kan lære hvordan du kan beskytte hørselen din.

myControl_icon_music_768x400px

Musikk

Lytt til din favorittmusikk streamet direkte til høreapparatene dine og nyt en fantastisk lydopplevelse.

myControl_icon_phone-calls_768x400px

Telefonsamtaler

Stream telefonsamtaler direkte fra smarttelefonen til høreapparatene dine.

myControl_icon_StreamLine-TV_v2_768x400px

Lyd rett fra TV-en

Takket være StreamLine TV, kan du streame krystallklar lyd fra TV-en direkte til dine Pure 13 BT-høreapparater. Du kan til og med justere volumet ved hjelp av myControl-appen.

Et overblikk over Pure 13 BT

Loading...

Hvordan håndtere Made for iPhone høreapparater

Tilbehør for høreapparater.

Tilpass din lytteopplevelse.

Følg barna til skolen om morgenen, møt venner under lunsjpausen, se på TV om kvelden: Hver dag er full av ulike lyttesituasjoner og samtaler. Ville det ikke vært flott om du kunne streame lyd rett inn i ørene, justere høreapparatene uten at noen merker det og lade dem på en enkel måte?

Streaming

myControl App. Den verdensledende Signia-opplevelsen har nå blitt enda bedre.

Sammen med myControl- appen, gir Signia Pure 13 BT deg utsøkt taleforståelse i vanskelige lytteomgivelser*. Appen gjør mer enn å tilby direkte streaming, den sender også informasjon til dine høreapparater om at du er på farten, som gir deg best mulig hørsel og økt bevissthet og trygghet i omgivelsene du befinner deg i.

*To uavhengige kliniske studier har vist at Signias høreapparater med binaural lydoverføring gir bedre enn normal hørsel i visse krevende lytteomgivelser.

Connected-Ear_couple-shopping_950px

Last ned myControl-appen

myControl-App_icon_300x300px

StreamLine TV

Takket være StreamLine TV, kan du streame lyd fra TV-en direkte til dine Pure 13 BT-høreapparater. Du kan til og med justere volumet ved hjelp av myControl-appen.

Streamline-TV_Pure-13-BT_950px

Fjernkontroll

Styr høreapparatene dine enkelt og diskret.

miniPocket_keyring_768x400px

Diskret kontroll: miniPocket.

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, enkel styring av sine høreapparater, uten behov for en stor fjernkontroll eller smarttelefon. miniPocket er pålitelig, enkel å bruke og liten nok til å bæres på en nøkkelring. Likevel er den kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

Bli vant til dine nye høreapparater raskt og enkelt.

myHearing-appen gir deg all den supporten du trenger for å bli kjent med dine høreapparater. Du kan dra nytte av lytteøvelser, lese i bruksanvisningen og få hjelp fra din høreapparatspesialist uansett hvor du befinner deg.

Lær mer
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_950x600px

Tinnitus

primax-situation-20_woman-beach_950x600px

Unike terapier for varig lindring.

Signia høreapparater er de eneste med integrert Notch Therapy, som kan redusere effekten av tinnitus og bidra til varig lindring.*

 

Les mer