X

Vi introduserer i-øret høreapparat med Bluetooth-teknologi for best taleforståelse.

Oppdag de nye Insio-apparatene fra Signia: Skreddersydd i-øret høreapparat med Bluetooth-tilkobling for direkte streaming av telefonsamtaler, musikk og TV.

Mer informasjon

Vi introduserer: Motion Charge&Go høreapparater

De nye høreapparatene Motion Charge&Go fra Signia gir naturlig egen stemme, praktisk trådløs lading og direkte streaming

Mer informasjon

Signia tilbyr den mest naturlige hørselsopplevelsen med høyeste diskresjon.

De nyeste Silk-høreapparatene fra Signia gir deg roen i å vite at ingen vil legge merke til at du har dem på.

Mer informasjon

Kan et fotballstadion være en risiko for hørselen min?

Med fotball-VM 2018 i full sving, gir vi deg noen råd til hvordan du kan beskytte dine ører mens du nyter spenningen som utfolder seg på fotballbanen.

Mer informasjon

Å ignorere hørselstap kan være en større risiko enn du kanskje tror.

Hvis du har et hørselstap og bruker høreapparat, har du større sjanse til å forbli uavhengig av andre personer i hverdagen.

Mer informasjon

World Hearing Day setter fokus på økende antall personer med hørselsproblemer.

Under overskriften “Hør fremtiden ...og forbered deg for den”, setter World Hearing Day 2018 fokus på hvor viktig det er å identifisere hørselsproblemer tidlig og gjøre noe med dem.

Mer informasjon

Signia høreapparater gjengir den naturlige måten å høre på.

Den nye generasjonen av Signia høreapparater, med direkte streaming fra smarttelefon og TV, forbedrer lytteopplevelsen til et bemerkelsesverdig nytt nivå og gjengir den naturlige måten å høre på.

Mer informasjon

Helt nye Pure 13 BT høreapparater: Tar Bluetooth-tilkobling ett steg videre.

Signia-opplevelsen har blitt enda bedre nå som vi har tatt Bluetooth-tilkobling ett steg videre.

Mer informasjon

Å leve med tinnitus

Tinnitus kan påvirke ett eller begge ørene og oppleves svært individuelt. En tinnitusdiagnose kan komme som en overraskelse, og det er ikke alltid like lett å vite hva dette innebærer og hva som kan gjøres. Vi har derfor samlet flere tiltak som du kan prøve ut, for at du skal finne din ro og ta kontroll over din tinnitus.

Mer informasjon

En helt ny tinnitusterapifunksjon

Som en ledende produsent og innovatør av høreapparater, ønsker vi å bedre livskvaliteten for mennesker med hørselsvansker – inkludert de med tinnitus.

Mer informasjon

Tune ut tinnitus

Tinnitus oppleves like variert som det oppstår. Derfor har vi utviklet enda flere terapifunksjoner som skal bidra til at du som opplever tinnitus kan finne tilbake til din ro og konsentrere deg om det du egentlig ønsker å høre.

Mer informasjon

Ingen ser det, men du hører det.

Våre Silk høreapparater er svært små i-øret høreapparater. Det beste med Silk: Ingen vil se at du bruker det, mens du kan nyte den fantastiske lyden!

Mer informasjon

Nyttig hjelp i hverdagen

Enten du liker å fjernstyre dine innstillinger eller streame lyd direkte, vårt brede utvalg av praktisk, stilig og brukervennlig tilbehør gjør din hverdag enklere. Finn ut mer her!

Mer informasjon

Apper for en bedre lytteopplevelse

Med våre gratis-apper kan du koble høreapparatene til en smarttelefon, og få en enda mer praktisk lytteopplevelse.

Mer informasjon

easyTek: Teknologi med flere fordeler

Den allsidige streameren, easyTek, er tilbehøret som kan forvandle dine høreapparater til et trådløst stereo-headset av høy kvalitet.

Mer informasjon

Nytt tilbehør gir førsteklasses komfort

Med det nye tilbehøret fra Signia kan du i større grad nyte det å se på TV og gjøre diskrete justeringer på dine høreapparater.

Mer informasjon

Hvordan fungerer egentlig induksjonslading?

Du kjenner kanskje til induksjonslading fra elektriske tannbørster eller de nyeste smarttelefonene: Du setter enheten i den beholderen som hører til, og strømcellene lades opp. Helt kontaktfritt og svært enkelt.

Mer informasjon

Det blir ikke mer praktisk.

Vårt nye høreapparat, Cellion, varer opptil 24 timer med kontinuerlig bruk – selv med full streaming. Takket være den innovative laderen, er bruken av Cellion høreapparater svært enkel og problemfri.

Mer informasjon

Ta telefoner på den smarte måten

Både i profesjonelle eller private sammenhenger: Telefonen har blitt et uunngåelig kommunikasjonsmiddel. Med TwinPhone-programmet i de nye høreapparatene fra Signia, er det å bruke telefonen nå enkelt og praktisk, selv i vanskelige lytteomgivelser. Takket være easyTek™, kan høreapparatene kobles direkte til telefoner med Bluetooth-funksjonalitet og fungerer som et headset for trådløse handsfree-operasjoner.

Mer informasjon

Enkel lytting i rom med gjenklang

I tillegg til omgivelser med mye støy, er det vanskelig å forstå tale på steder med mye gjenklang. EchoShield-funksjonen i Signia høreapparater reduserer gjenklang og fremhever den direkte talen i slike situasjoner.

Mer informasjon

I-øret (ITE) høreapparater

Vet du hvilke høreapparater som passer ditt hørselstap best? I dette innlegget går vi gjennom i-øret høreapparater, som kan være til nytte når du skal ta en beslutning og finne den ideelle løsningen for deg i samarbeid med din audiograf. Lær om i-øret høreapparater her, og alle fordelene det lille høreapparatet innehar.

Mer informasjon

Bak-øret (BTE) høreapparater

Forrige innlegg handlet om de ulike komponentene i et høreapparat og RIC-høreapparater. I dette innlegget ønsker vi å se nærmere på bak-øret høreapparater.

Mer informasjon

Hva er de ulike typene høreapparater?

Høres RIC, BTE og ITE gresk ut for deg? Da bør du følge med i tiden fremover, hvor vi vil fortelle mer om de ulike typene høreapparater.

Mer informasjon