Å leve med tinnitus

Tinnitus kan påvirke ett eller begge ørene og oppleves svært individuelt. En tinnitusdiagnose kan komme som en overraskelse, og det er ikke alltid like lett å vite hva dette innebærer og hva som kan gjøres. Vi har derfor samlet flere tiltak som du kan prøve ut, for at du skal finne din ro og ta kontroll over din tinnitus.

Mer informasjon

Tune ut tinnitus

Tinnitus oppleves like variert som det oppstår. Derfor har vi utviklet enda flere terapifunksjoner som skal bidra til at du som opplever tinnitus kan finne tilbake til din ro og konsentrere deg om det du egentlig ønsker å høre.

Mer informasjon

Ta telefoner på den smarte måten

Både i profesjonelle eller private sammenhenger: Telefonen har blitt et uunngåelig kommunikasjonsmiddel. Med TwinPhone-programmet i de nye høreapparatene fra Signia, er det å bruke telefonen nå enkelt og praktisk, selv i vanskelige lytteomgivelser. Takket være easyTek™, kan høreapparatene kobles direkte til telefoner med Bluetooth-funksjonalitet og fungerer som et headset for trådløse handsfree-operasjoner.

Mer informasjon

I-øret (ITE) høreapparater

Vet du hvilke høreapparater som passer ditt hørselstap best? I dette innlegget går vi gjennom i-øret høreapparater, som kan være til nytte når du skal ta en beslutning og finne den ideelle løsningen for deg i samarbeid med din audiograf. Lær om i-øret høreapparater her, og alle fordelene det lille høreapparatet innehar.

Mer informasjon