X
header one

Fleksibel og solid.

primax-situation-13_office-woman-screen_1800x650px

Brukervennlige og svært robuste.

Med Motion™-familien finnes det et høreapparat for nærmest ethvert hørselstap. De sitter komfortabelt og diskret bak øret ditt, er enkle å justere og kontrollere og proppfulle av funksjoner som skal gjøre det enkelt for deg å høre det du vil høre.

Nyt livets lyder.

I åpne kontorlandskap, travle butikker og fulle restauranter, overalt hvor det er høy bakgrunnsstøy kreves det konsentrasjon og innsats for å holde en samtale gående. Å forsøke å høre stemmer i slike situasjoner er slitsomt – noe selv de med normal hørsel er godt kjent med.

Nye Motion bidrar til å gjøre dette enklere. Den avanserte SPEECH-funksjonen overvåker hele tiden det du lytter til og skiller ut tale mens den reduserer uønskede stemmer og bakgrunnsstøy. Du hører det du vil høre. Dermed blir det lett å høre og mindre anstrengende. Hele dagen. I alle situasjoner.

Motion-SX-primax_hearing-aids-suitcase_950x700px

Samvær med familien. Og Motion.

primax-situation-10_woman-beach-house_950x600px

Spenning rundt frokostbordet.

Din niese og nevø er på besøk. Rundt frokostbordet går praten løst om dagens spennende planer. Stemmene flyr på kryss og tvers av frokostbordet og lyden av gafler og kniver klirrer distraherende i bakgrunnen. Motion gir deg topp ytelse ved bordet og sørger for at du ikke går glipp av noe. Dens avanserte automatiske funksjon SPEECH skiller ut tale og aktiverer samtidig SoundSmoothing™ for å redusere klirringen av bestikk. Takket være Motion hører du alt som er vesentlig.  Faktisk gjør den lytting så lett, at alt du trenger å tenke på er om du skal velge yoghurt eller müsli. Eller begge deler.

primax-situation-1_street-cafe_950x600px

Iskrem til begjær.

Der står dere hele gjengen ved iskremdisken og nyter den milde brisen og ser trafikken passere forbi. Med lyden av stemmer fra alle kanter tar Motion utfordringen på strak arm. Dens automatiske funksjon SPEECH skiller ut tale og aktiviserer samtidig støyreduksjon og eWindScreen™ binaural for å redusere støyen fra vinden og undertrykke lyden av bilene slik at du hører hvert eneste ord klart og tydelig.

En herlig feiring.

I et gallaselskap er du med i en livlig samtale med en hel gruppe mennesker, og Motion takler det perfekt. Når selskapet trekker inn i en stor dansesal flyr lyden av stemmer veggimellom. Når ekkoet kastes tilbake fra veggene demper Motions program EchoShield lydene som kastes tilbake slik at du kan konsentrere deg om å nyte selskapet.

primax-situation-08_live-music-beach_950x600px

Musikkopplevelser du vil sette stor pris på.

Motions program HD Musikk gir fantastisk lydkvalitet som er spesielt beregnet på at du skal ha full glede av å høre på musikk. Uansett om du er på konsert og hører på din favorittartist, hører på stereoen hjemme hos deg selv, eller til og med om du selv står på scenen og spiller, så gir HD Musikk deg en optimalisert og perfekt lytteopplevelse.

Et overblikk over Motion

Loading...

Tilbehør for høreapparater.

Tilpass hørselsopplevelsen.

Følg barna til skolen om morgenen, møt venner til frokost og se fjernsyn om kvelden. Hver dag er full av ulike lyttesituasjoner og samtaler. Ville det ikke være fantastisk om du kunne streame lyd direkte til ørene dine, justere høreapparatene dine og lade dem opp på en enkel måte?

Motion-SA_primax_audio-shoe_768x400px

Audiosko

Den valgfrie integrerte audioskoen til Motion SA gir direkte lydoverføring streamet fra FM-systemer. Dette er spesielt  nyttig i støyende situasjoner som f.eks. klasserom.

Streaming

easyTek: Svært enkel med ekstremt god lyd

Hvis du ønsker å streame lyd av høy kvalitet til høreapparatene dine, er easyTek for deg. Med easytek kan du svare på telefonsamtaler, endre lytteprogram, justere lydstyrken eller høre på ulike lydkilder som musikkspillere, fjernsyn og mye mer – og alt styres med kun én knapp!

easyTek_connectivity_950x950px
Med easyTek kan du koble høreapparatene til iPhone, iPad, Android-enheter og til alle telefoner med Bluetooth.
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Tilbehør til easyTek

Følgende tilbehør er nyttige supplementer for easyTek.

TV-transmitter_front_768x400px

Hør krystallklar lyd fra TV-en.

Vår nye TV-Transmitter er optimalisert for TV-bruk, og gjør at du kan streame lyd direkte til dine høreapparater og blant annet nyte din favorittfilm eller høre nøyaktig hva som blir sagt på nyhetene. Transmitteren kobles enkelt til din TV gjennom easyTek, selv om TV-en din ikke har Bluetooth-funksjonalitet.

easyTek App: Mer diskret, mer praktisk, flere muligheter.

easyTek-appen gir easyTek enda flere funksjonsmuligheter, samtidig som den gjør streameren mer diskret.

easyTek-appen overgår easyTek i funksjonalitet og lar deg se statusen til høreapparatene på smarttelefonen, streame lyd fra lydkilder eller bruke den som fjernkontroll. Siden du kan foreta alle justeringer med smarttelefonen, vil det se ut som om du kun leser en melding når du egentlig endrer innstillingene til høreapparatene.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Last ned easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px

Fjernkontroll

Styr høreapparatene dine enkelt og diskret.

miniPocket_keyring_768x400px

Diskret kontroll: miniPocket.

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, enkel styring av sine høreapparater, uten behov for en stor fjernkontroll eller smarttelefon. miniPocket er pålitelig, enkel å bruke og liten nok til å bæres på en nøkkelring. Likevel er den kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

easyPocket_768x400px

Enkel å håndtere: easyPocket.

Fjernkontrollen easyPocket™ har store knapper og et lettlest display, som gjør det svært enkelt å justere funksjonene på høreapparatene dine.

touchControl App: Enkel og fleksibel

Bruk smarttelefonen som en diskret fjernkontroll for høreapparatene: Med touchControl™-appen kan du enkelt styre dine høreapparater og gjøre endringer uten at noen merker det.

touchControl-App_icon_950x700px

Last ned touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px

Lading

eCharger_768x400px

Lader: eCharger.

eCharger lader opp og tørker høreapparatene over natten, slik at du ikke behøver å tenke på å lade opp batteriene.

Car-adapter_768x400px

Din eCharger er mobil: Biladapter.

Biladapteren gjør at du kan ta med deg din eCharger selv når du er ute på veien, slik at du kan lade opp dine høreapparater uansett hvor du er.

Tinnitus

primax-situation-20_woman-beach_950x600px

Unike terapier for varig lindring.

Signia høreapparater er de eneste med integrert Notch Therapy, som kan redusere effekten av tinnitus og bidra til varig lindring.*

 

Les mer