X
header one

Litium-ion-batteri er den foretrukne teknologien i mange store industrier: Fra forbruker-elektronikk til el-biler, og mer.

Styletto_dark-granite_charger-open_1248x1248

Hvorfor litium-ion?

Sammenlignet med tradisjonell batteriteknologi, gir litium-ion-batterier:

  • Lengre brukstid per dag
  • Lengre levetid totalt
  • Kortere ladetid (sammen med muligheten for hurtiglading)
  • Mer bekvemmelig for høreapparatbrukeren

Batteriets levetid

Levetiden på alle oppladbare litium-ion-batterier reduseres over tid. Anslagene på batterikapasiteten er basert på nye oppladbare litium-ion-batterier. Under normale driftsforhold beholder batteriet opptil 80% av sin opprinnelige kapasitet etter 2 års bruk. Vær oppmerksom på at batteriets ytelse vil variere avhengig av individuell bruk og omgivelser.

Vil Li-ion-batteriet vare lengre hvis jeg ikke lader høreapparatene mine hver kveld og lar det bli helt utladet før ny lading?

Komplett utlading er ikke nødvendig for Li-ion-batterier. Den beste rutinen er å lade høreapparatene dine hver kveld og ta laderen ut av strømstøpselet når du ikke lader.

Reduseres batterilevetiden hvis jeg bruker hurtiglading ofte?

Nei. Takket være vår spesialutviklede lademetode, har hurtiglading ingen negativ effekt på batterilevetiden til høreapparatene dine.

Er det trygt å reise med fly med et oppladbart Li-ion-høreapparat?

Ja, det er trygt å bruke oppladbare Li-ion-høreapparater på flyet, og ta med laderen om bord. Det er også trygt å ta med høreapparatene og/eller laderen i bagasjen.

Kan jeg sende mine oppladbare Li-ion-høreapparater?

Her anbefaler vi at du sjekker vilkårene til firmaet du ønsker å bruke for forsendelsen.

Verdensledende oppladbare litium-ion-høreapparater fra Signia