X
header one

CROS Pure 312 Nx

En naturlig hørselsopplevelse for CROS-brukere, med direkte streaming

Signias’ nye og elegante CROS Pure 312 er den ideelle løsningen for brukere med et hørselstap som ikke kan nyttiggjøre seg høreapparat i ett øre. Den tilbyr ypperlig lydkvalitet og utmerket Bluetooth-tilkobling i et lite og diskret design. I tillegg gir den naturlig egen stemme i de tilfeller hvor det er behov for et høreapparat på det andre øret.

 

Å forstå hva andre personer sier i støyende situasjoner, som familiesammenkomster og konferanser, er lett takket være den sofistikerte klassifiseringen og prosesseringen i CROS Pure 312.

Selv om CROS Pure 312 er meget lite og diskret, er det det første CROS-tilbehøret som lar deg streame musikk og telefonsamtaler direkte til høreapparatene dine uten å bruke andre enheter. Den er også kompatibel med Signias’ myControl App som gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll.

Pure-312-Nx_pair_1248x700px

CROS Silk Nx

En diskret og naturlig hørselsopplevelse for brukere med hørselstap i ett øre som ikke kan nyttiggjøre seg høreapparat.

Opplev verdens mest diskrete hørselsløsning for brukere med hørselstap i ett øre som ikke kan nyttiggjøre seg høreapparat. Den nye CROS Silk fanger opp lyd fra denne siden og overfører lyden til høreapparatet på det andre øret.

 

CROS Silk gir en naturlig hørselsopplevelse i et lite diskret design og har eksepsjonell lydkvalitet, til og med når du hører på musikk med hodetelefoner.

De fleksible Click Sleeves i mykt silikon sørger for at CROS Silk sitter komfortabelt og gjemt i øregangen. Du kan nyte en naturlig hørselsopplevelse med det samme.

Med Signia sin touchControl App kan du justere volumet og balansen på lyden fra venstre og høyre øre enkelt og diskret med smarttelefonen sin.

 

Silk-Nx_pistachio_1248x700px

Et overblikk over CROS Nx

Loading...

Ofte stilte spørsmål - CROS Pure 312 Nx

CROS Silk Nx FAQs