X
De nyeste Silk-høreapparatene fra Signia gir deg roen i å vite at ingen vil legge merke til at du har dem på.
2018-09-06

Emner

Signia tilbyr den mest naturlige hørselsopplevelsen med høyeste diskresjon.

De nyeste Silk-høreapparatene fra Signia gir deg roen i å vite at ingen vil legge merke til at du har dem på.

Hvis du overveier å bruke høreapparat for første gang, er det helt normalt å føle seg usikker på om noen kommer til å se dine høreapparater. Signia introduserer nå et sofistikert høreapparat som kombinerer utmerket lyd med stor diskresjon.

Ta dem på, og så avsted!
Som et av verdens minste høreapparater er Silk Nx fra Signia klar til bruk med det samme, takket være de supermyke silikonproppene, Click Sleeves. Proppene klikkes på høreapparatene, og så er de klar til bruk. Du slipper å ta avtrykk og unngår ventetid. Proppene former seg etter enhver øregang, så du skal bare sette høreapparatene i ørene, så kan du forlate hørselsklinikken med dem på.

Den mest naturlige lytteopplevelsen
I motsetning til høreapparater som sitter bak ørene, mottar mikrofonene i Silk Nx lyden i øregangen. Det betyr at du kan foreta telefonsamtaler og lytte til musikk som du er vant til, helt naturlig. Du kan til og med bruke hodetelefoner som sitter over øret.

Silk Nx er kompatibel med vår touchControl App, så du kan fjernjustere høreapparatene dine lett og diskret med noen få trykk på smarttelefonen.

CROS Silk – hvis du er døv på det ene øret
Silk Nx finnes også til deg som ikke kan høre på det ene øre. Det nye CROS Silk mottar lyd på den siden og sender den til et høreapparat på den andre siden. Formålet er å redusere hodets skyggeeffekt, så brukeren kan oppfatte lyden fra begge sider i det “funksjonelle” øret.