X
Signia høreapparater legger seg diskret, og noen ganger usynlig, i eller bak øret, og kan enkelt opereres gjennom en smarttelefon.
2016-07-15

Jøss! Bruker du høreapparat?

Høreapparat? Ja - men bare hvis ingen legger merke til de. Signia høreapparater er svært lite synlige og kan håndteres på en diskret måte gjennom en smarttelefon.

Høreapparat? Ja – men bare hvis ingen legger merke til de. Flere hørselshemmede personer føler det slik. Signia høreapparater legger seg diskret, og noen ganger usynlig, i eller bak øret, og kan enkelt opereres gjennom en smarttelefon.

Signia Ace er ikke større enn en fingertupp og sitter lett og nesten ubemerket bak øret. Høreapparatet kan til og med velges i en farge som matcher din hårfarge. Selv med kort hår er høreapparatene kun synlige på svært nært hold. Det samme gjelder for Signia Insio. Dette er en såkalt CIC-modell (completely-in-canal), et lite høreapparat som nærmest er usynlig der det sitter i ørekanalen, og tilbyr høyeste nivå av diskresjon.

Enklere forståelse med den nyeste teknologien

Selv om de er små, Signia Ace og Insio tilbyr den høyeste komforten. Begge modellene bruker den nyeste teknologien. De fokuserer på, og automatisk forsterker, tale fra den respektive samtalepartneren, mens bakgrunnsstøy blir redusert. På denne måten kan lytting og forståelse – selv i situasjoner med et mangfold av stemmer – være lettere enn tidligere.

Diskret kontroll gjennom smarttelefonen

Nok en fordel med Signia Ace og Insio høreapparater er at de kan styres på en svært diskret måte gjennom en smarttelefon. Flere gratisapplikasjoner er tilgjengelige for iOS og Android. Appene kan brukes til å justere volum eller tone, endre lytteprogram og aktivere eller regulere den integrerte avlastningsfunksjonen for tinnitus. Siden du kan foreta alle justeringer med smarttelefonen, vil det se ut som du kun leser en melding eller sender en e-post når du egentlig endrer innstillingene til høreapparatene. Det kunne ikke vært mer diskret!

Lær mer om de diskrete Signia høreapparatene her.

primax-situation-11_street-cafe_touchContro_950x633-pxl