X
De nye Pure Charge&Go høreapparatene fra Signia gir deg naturlig egen stemme med enkel trådløs lading. Pure Charge&Go er svært brukervennlig. Sett dem i laderen når du legger deg om kvelden, og høreapparatene dine er fulladet når du våkner.
2018-05-02

Emner

Naturlig hørsel og direkte streaming - uten å bytte batteri!

De nye Pure Charge&Go høreapparatene fra Signia gir deg naturlig egen stemme med enkel trådløs lading.

Enten du er ute med venner, sitter i et møte eller lytter til favorittmusikken din – Signias’ Pure™ Charge&Go støtter deg gjennom hele dagen. Pure Charge&Go sitter nærmest usynlig bak øret ditt og gir naturlig lyd og høy ytelse, kombinert med den beste Bluetooth-tilkoblingen i et elegant design.

Du trenger ikke å bytte batterier.

Pure Charge&Go lever opp til sitt navn og kan lades når du sover, så det alltid er klar til bruk. Høreapparatene leveres med en trådløs lader som gjør ladingen svært enkel. Bare plasser høreapparatene i laderen, og ladingen starter automatisk. Når du tar de ut av laderen, slås de automatisk på, så du kan bruke dem umiddelbart.

Laderen bruker induksjonsladning, så du trenger ikke å sette høreapparatet i en bestemt stilling for å få kontakt. Bare sett dem i laderen når du legger deg om kvelden, og høreapparatene dine er fulladet når du våkner.

Hør din egen stemme naturlig.

Enten du er i et møte og diskuterer viktige avgjørelser, eller er ute og nyter en konsert, gir Signias’ Pure Charge&Go deg en helt naturlig lytteopplevelse. Høreapparatene gjengir også din egen stemme helt naturlig.

Pure Charge&Go gjør det mulig for deg å høre tale tydelig i alle situasjoner, takket være avansert støyreduksjon. Dette gjør det lettere for deg å forstå samtalepartneren din i støyende omgivelser, som på en restaurant eller på en konferanse.

Nyt direkte streaming av musikk, TV og telefon.

Lytt til din favorittmusikk, juster lydstyrken eller ta telefonsamtaler – alt sammen direkte via din smarttelefon.

myControl App ™ gir dine nye Signia høreapparater en praktisk forbindelse til alle former for streaming og kan fungere som en fjernkontroll – direkte fra din smarttelefon. Appen kan lastes ned helt gratis. I tillegg gir myHearing-appen deg en god start med dine nye høreapparater. Små oppgaver, tips og brukerveiledninger hjelper deg umiddelbart i en travel hverdag. Du kan også komme i direkte kontakt med din audiograf, som kan fjernjustere dine høreapparater – uansett hvor du er.

Merk: Funksjonene kan variere avhengig av høreapparatets konfigurasjon. Din audiograf hjelper deg gjerne.