X
Pure 13 BT er vårt nye høreapparat og er Made for iPhone. Opplev uanstrengt hørsel enten du er på farten eller om du er i ro.
2017-06-02

Helt nye Pure 13 BT høreapparater: Tar Bluetooth-tilkobling ett steg videre.

Signia-opplevelsen har blitt enda bedre nå som vi har tatt Bluetooth-tilkobling ett steg videre.

Signia-opplevelsen har blitt enda bedre nå som vi har tatt Bluetooth-tilkobling ett steg videre. Vårt nye høreapparat Pure 13 BT primax er Made for iPhone og gir uanstrengt hørsel* for både de som er på farten og de som er i ro.

Pure 13 BT gir mer enn bare streaming

Flere fordeler med Pure 13 BT

Pure 13 BT gir mer enn bare streaming

Ikke nok med de vanlige Bluetooth-fordelene, som direktestreaming, tar vi lytteopplevelsen til et nytt nivå med vår teknologi. Siden Pure 13 BT benytter bevegelsesinformasjon fra appen myControl til å automatisk tilpasse seg ulike lyttemiljø, gir den hele tiden den mest optimale lytteopplevelsen. For eksempel, ved å befinne seg i et miljø med mye støy, gjør appen at høreapparatet ikke bare fokuserer på ordene fra en samtalepartner, men også på viktige lyder fra omgivelsene, som blant annet trafikken for økt sikkerhet. Ved å sitte i en bil, skifter høreapparatet umiddelbart til bilmodus for å undertrykke støy og bidra til høyere bevisstgjøring av viktige lyder – ved å fokusere på nettopp disse.

Mange fordeler

Når Pure 13 BT brukes sammen med myControl-appen gir det, i tillegg til den helt nye bevegelsesteknologien, flere store fordeler:

Lydeksponering: I likhet med en treningsmåler, lager høreapparatene og appen en personlig lydprofil basert på lydeksponering over tid, og gjør det enklere å beskytte hørselen.
Musikk: Lytt til favorittmusikken streamet direkte til høreapparatene og nyt den fantastiske lydopplevelsen.
Telefonsamtaler: Stream telefonsamtaler direkte fra iPhone til høreapparatene.
TV: Nyt krystallklar lyd fra en film eller et TV-program streamet direkte til høreapparatene via StreamLine TV-boksen. Volumet styres enkelt med myControl-appen.

Unike tinnitusterapier

På lik linje med andre Signia-høreapparater, hjelper Pure 13 BT med å tune ut tinnitus med sine unike integrerte tinnitusterapier.

 

Les mer om Pure 13 BT høreapparater her: signia-hearing.no/pure-13-bt

 

* Studie utført ved University of Northern Colorado, 2015, undersøkte effektiviteten til de nye funksjonene til primax ved å samle inn og analysere løpende EKG-data samtidig som subjektene utførte taletesten. For begge primax-funksjonene SPEECH og EchoShield viste målinger av den objektive hjerneatferden en betydelig reduksjon i lytteanstrengelse når funksjonen var aktivert.