X
Med tilbehør til Signia høreapparater kan du i større grad nyte det å se på TV og gjøre justeringer på dine høreapparater – uten at noen merker det.
2017-01-02

Nytt tilbehør gir førsteklasses komfort

Med det nye tilbehøret fra Signia kan du i større grad nyte det å se på TV og gjøre diskrete justeringer på dine høreapparater.

Med det nye tilbehøret fra Signia kan du i større grad nyte det å se på TV og gjøre diskrete justeringer på dine høreapparater. Tilbehøret kan gjøre hverdagen din som høreapparatbruker enklere og mer fleksibel.

Hør klar tale fra TV-en
Sliter du med å høre det som blir sagt på TV? Med den nye og brukervennlige TV-Transmitteren fra Signia, blir det å se på TV en fryd. Transmitteren har optisk inngang og kan kobles direkte til alle moderne TV-er. Bruk easyTek til å streame lyd direkte til dine Signia-høreapparater, og hør tale fra TV-en klart og tydelig. Å lytte til musikk blir også enklere, siden TV-Transmitteren kan kobles direkte til stereoanlegg og har volumknapper du lett kan betjene.

Juster apparatene uten at noen merker det
De fleste justeringer på Signia høreapparater skjer automatisk, ut i fra hvilke lyttesituasjoner du befinner deg i. Av og til kan det være ønskelig å gjøre individuelle justeringer på volum eller lytteprogram. Med vår nye fjernkontroll, miniPocket, kan du gjøre slike endringer uten at noen merker det. De intuitive knappene er utformet slik at du kan foreta justeringer uten å måtte se på fjernkontrollen, mens den ligger i lommen. Det blir ikke mer diskret enn det.