X
Signia har nå samlet alle sine tidligere apper til én app: Signia App.
2020-09-21

Emner

Kom i gang med Signia App

Signia har nå samlet alle sine tidligere apper til én app: Signia App.

Med Signia App kan du endre lytteprogram, justere volum og lydbalanse, streame lyd og justere retningsmikrofonene. Ikke nok med det – Signia App inneholder en revolusjonerende funksjon som kan bidra til at du får en opplevelse skreddersydd til dine personlige preferanser.

Signia Assistent fungerer som din egen lille hjelper og du finner den inne i Signia-appen. Funksjonen er tilgjengelig både for Apple- og Android-smarttelefoner, og gir deg svært intuitiv support når som helst på døgnet. Ved hjelp av banebrytende kunstig intelligens, gjør assistenten deg i stand til å justere innstillingene på høreapparatene dine, basert på dine personlige preferanser. Dette gjør at du får enda klarere lyd og best taleforståelse i alle situasjoner du befinner deg i.

Hvordan Signia Assistent hjelper deg

Alt du trenger for å dra nytte av den unike støtten til Signia Assistent er et par Signia Xperience-høreapparater med Bluetooth-tilkobling og Signia App på smarttelefonen eller nettbrettet.

Når du åpner Signia App, vises ansiktet til Signia Assistent øverst til høyre på skjermen. Bare klikk på den, så vil assistenten ønske deg velkommen og spørre hvordan den kan hjelpe deg i form av en tekstbasert dialog. Du kan deretter velge fra en liste over alternativer for å imøtekomme behovet ditt. Fortsett å svare på assistentens spørsmål til det gir en løsning.

Følg disse trinnene når du ønsker å optimalisere lyden til dine omgivelser, samt dersom du ønsker svar på spørsmål du eventuelt måtte ha. Assistenten vil foreslå øyeblikkelige lydforbedringer for deg, basert på svarene dine i dialogen. Du kan beholde de nye lydinnstillingene, gå tilbake til de forrige innstillingene, eller fortsette å optimalisere dem ytterligere.

Du kan alltid starte en ny chat ved å klikke på “Innstillinger” øverst til høyre på chat-skjermen og velge “Ny chat med Signia Assistant”.

Med Signia Assistent har du full kontroll

Signia App gir deg to ulike typer fjernkontroller. På den ene siden har du den tradisjonelle fjernkontrollen med endringer av volum og lydbalanse. Dette gjør det mulig å optimalisere lyden midlertidig i en bestemt situasjon. Disse endringene tilbakestilles når du slår av enhetene dine.

Med Signia Assistent, derimot, kan du fortelle assistenten at du ønsker enda tydeligere lyd eller best taleforståelse i alle situasjoner. Hver gang du kommuniserer med assistenten, imøtekommer den dine ønsker i løpet av sekunder og husker dine preferanser til senere.

Vi anbefaler at du bruker Signia Assistent, da den lærer seg dine preferanser og finner den perfekte lyden som er skreddersydd spesielt for deg. Alle endringene som er gjort av assistenten blir værende selv etter at du slår høreapparatet av og på igjen. Du kan når som helst velge å tilbakestille høreapparatene til de opprinnelige innstillingene.

Last ned Signia App i dag

Du kan laste ned Signia-appen gratis for både iOS- og Android-enheter via App Store® eller Google Play™. Din høreapparatspesialist vil vanligvis hjelpe deg med å laste ned og installere appen slik at den er klar til bruk.