X
Med StreamLine Mic kan du gjøre dine Signia Nx høreapparater om til trådløse hodetelefoner. Du kan streame lyd direkte til høreapparatene dine fra smarttelefonen, TV-en og alle andre enheter som støtter Bluetooth. Lyden og telefonsamtaler streames selvfølgelig til begge høreapparater for å oppnå god lydkvalitet.
2018-05-04

Emner

Gjør høreapparatene dine til trådløse hodetelefoner

Med den nye StreamLine Mic, blir Signia Nx høreapparatene dine mer enn bare høreapparater

Hittil har direkte streaming til høreapparater vært forbeholdt brukere som har hatt bestemte smarttelefon-merker. Med den nye Streamline Mic er det nå mulig å forvandle dine Signia Nx høreapparater til trådløse hodetelefoner og streame lyd direkte fra hvilken som helst enhet som støtter Bluetooth – for eksempel smarttelefoner, nettbrett og TV.

Streaming av telefonsamtaler

Du kan streame telefon- eller onlinesamtaler via Bluetooth direkte til høreapparatene, noe som er en fordel når du for eksempel kjører bil. Du kan til og med godta anropene uten å ta telefonen opp fra lommen.

Selv mens du streamer lyd fra TV-en din til høreapparatene via Streamline Mic, kan du motta samtaler uten å måtte slå av TV-en manuelt. Det blir ikke lettere! Samtalen blir selvsagt streamet til begge ørene, noe som bidrar til å gi den beste lyden og forståelsen.

En hjelper i støyende situasjoner

Høreapparatbrukere sliter ofte med å høre tydelig i situasjoner hvor mange mennesker er samlet – for eksempel møter, konferanser, foredrag og familiesammenkomster.

StremLine Mik kan brukes som ekstern mikrofon, som gjør det mulig å streame en talers stemme direkte til høreapparatet opptil en avstand på 20 meter. Som et resultat kan du høre stemmen til den som prater like tydelig som om han eller hun stod ved siden av deg.

Finn nærmeste forhandler her