X
Den nye generasjonen av Signia høreapparater forbedrer lytteopplevelsen til et bemerkelsesverdig nytt nivå og gjengir den naturlige måten å høre på.
2017-11-21

Emner

Signia høreapparater gjengir den naturlige måten å høre på.

Den nye generasjonen av Signia høreapparater, med direkte streaming fra smarttelefon og TV, forbedrer lytteopplevelsen til et bemerkelsesverdig nytt nivå og gjengir den naturlige måten å høre på.

Høreapparatbrukere kan noen ganger ha ulike tanker om det å bruke høreapparater: På den ene siden er de glad for å kunne høre hva andre sier og lydene i omgivelsene bedre enn før. På den annen side er de skuffet over lyden av sin egen stemme – som ofte høres høy og unaturlig ut.

Våre nye Signia-høreapparater gjengir den naturlige måten å høre på – også hvordan du hører din egen stemme. I tillegg er det mulig å streame telefonsamtaler, musikk og TV-lyd direkte via Bluetooth. Den revolusjonerende myHearing-appen gjør det mulig å få profesjonell hjelp rett fra smarttelefonen din.

Naturlig egen stemme

Stemmen er en fundamental komponent for vår identitet, og har fulgt oss siden tidlig barndom. Den er særegen, på lik linje som et fingeravtrykk. Derfor kan du som høreapparatbruker føle at du mister litt av din identitet når du bruker konvensjonelle høreapparater: Din egen stemme er ikke som den skal være.

Etter flere år med forskning og utvikling, er de nye Signia-høreapparatene de første som på en suksessfull måte gjengir høreapparatbrukerens egen stemme, helt naturlig. Takket være vår nye teknologi, Own Voice Processing (OVP), blir lydsignalene fra stemmen til deg som høreapparatbruker identifisert av mikrofonene i høreapparatet og skilt ut fra alle andre lyder. Dermed blir stemmen din behandlet på en helt annen måte enn de andre lydene, og Signia-apparatene gir deg som høreapparatbruker den mest naturlige lydopplevelsen.

Ikke nok med å ha en naturlig egen stemme, blir stemmene til dine samtalepartnere krystallklare – selv i støyende omgivelser. Høreapparatene hjelper deg med å lokalisere alle lyder helt presist, og gjengir den naturlige måten å høre på.

Mange muligheter

Med de nye Signia-apparatene kan du streame telefonsamtaler og musikk direkte til høreapparatene via Bluetooth. Med StreamLine TV-tilbehøret kan du også nyte krystallklar lyd fra dine favorittprogrammer eller filmer på TV-en, i suveren Dolby Digital-kvalitet.

En annen unik fordel med de nye høreapparatene fra Signia er muligheten til å motta profesjonell hjelp via din smarttelefon – uansett hvor du befinner deg. Blant annet kan din audiograf foreta fjernjusteringer av dine høreapparater, eller dere kan ha videosamtaler. Alt du trenger er myHearing-appen og en smarttelefon som er kompatibel med denne.

Finn ut mer om våre nye produkter ved å klikke på følgende link:

https://www.signia-hearing.no/hearing-aids/