X
Fantastisk lyd, skjult i øret! Våre Silk høreapparater er svært små i-øret høreapparater. Ingen vil se at du bruker det, bare nyt den fantastiske lyden!
2017-03-14

Ingen ser det, men du hører det.

Våre Silk høreapparater er svært små i-øret høreapparater. Det beste med Silk: Ingen vil se at du bruker det, mens du kan nyte den fantastiske lyden!

Våre Silk høreapparater er svært små i-øret høreapparater. Det beste med Silk: Ingen vil se at du bruker det, mens du kan nyte fantastisk lyd!

Vi har utviklet Silk for å tilby et høreapparat som fortrinnsvis er usynlig og hjelper deg med å høre godt og forstå det som blir sagt igjen. Det er ingen behov for avstøp, slik som med vanlige i-øret høreapparat, og du kan prøve de ut med én gang.

Topp teknologi gir fantastisk lydkvalitet!

Silk bruker vår banebrytende teknologi – en teknologi som er utviklet over mange tiår med erfaring og forskning. Dette har gjort oss til en av de mest populære høreapparatprodusentene i verden. Med Silk kan du oppleve en lyttekomfort du ikke vil være foruten. Alt du behøver å gjøre er å nyte den fantastiske lydkvaliteten du får med våre Silk høreapparater.

 

 

Bli kjent med Silk her: signia-hearing.no/silk-primax