X
Et bredt utvalg av tilbehør til Signia høreapparater - tilgjengelig for å gi nyttig og ekstra støtte. Se hele det brede utvalget av tilbehør her!
2017-01-10

Nyttig hjelp i hverdagen

Enten du liker å fjernstyre dine innstillinger eller streame lyd direkte, vårt brede utvalg av praktisk, stilig og brukervennlig tilbehør gjør din hverdag enklere. Finn ut mer her!

Det store utvalget av tilbehør til Signia høreapparater skal gi deg nyttig og ekstra støtte i hverdagen som høreapparatbruker. Enten du liker å fjernstyre dine innstillinger eller streame lyd direkte kan du finne et tilbehør som passer ditt behov.

Et bredt utvalg av tilbehør

VoiceLink er en mikrofon som er ideell i vanskelige lyttesituasjoner, for eksempel i møter. Bruk trådløs tilkobling med easyTek for å streame det en som taler sier direkte til høreapparatene dine.

Den slanke easyPocket fjernkontroll har store, praktiske knapper og en lettleselig skjerm. Den lar deg kontrollere og justere funksjonene til høreapparatene.

Når det kommer til å lade høreapparatene, kan dette gjøres både hjemme eller ute på reise. eCharger lader og avfukter høreapparatene over natten, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bytte batterier. Bruk biladapteren og ta eCharger med deg, selv når du er på farten.

Signia tilbyr et bredt utvalg av tilbehør til nesten alle Signia høreapparater, avhengig av modell. For mer informasjon, besøk vår side for Apper og Tilbehør.