X
Oppdag de nye Insio-apparatene fra Signia: Skreddersydd i-øret høreapparat med Bluetooth-tilkobling for direkte streaming av telefonsamtaler, musikk og TV.
2018-11-29

Emner

Vi introduserer i-øret høreapparat med Bluetooth-teknologi for best taleforståelse.

Oppdag de nye Insio-apparatene fra Signia: Skreddersydd i-øret høreapparat med Bluetooth-tilkobling for direkte streaming av telefonsamtaler, musikk og TV.

 

De nye Insio™-høreapparatene fra Signia gjør høreapparatbruk enkelt og bekymringsfritt. De er skreddersydd til å passe dine ørers anatomi og hørselstap. De sitter diskret i øregangen, slik at du kan fokusere på tiden du bruker med dine nærmeste, uten å bekymre deg for ditt hørselstap eller utseende.

Brukere av de nye Signia Insio-modellene kan nyte den mest naturlige lytteopplevelsen. Du kan bruke høreapparatene som trådløse hodetelefoner og streame musikk, lyd fra TV-en eller telefonsamtaler rett inn i ørene dine. Bruk smarttelefonen din eller en fjernkontroll til å justere volumet slik du ønsker, mens du ser på favorittprogrammet ditt eller snakker i telefonen.

Den naturlige måten å høre på

Insio tilbyr perfekt balansert lyd. På grunn av smarte funksjoner og avanserte mikrofoner, er det mulig for deg å høre tale i alle situasjoner. Høreapparatene gjengir den naturlige måten vi lokaliserer lyd på, med fokus på samtalepartneren mens uønsket bakgrunnsstøy filtreres vekk. Dette gjør det lettere for deg å forstå samtalepartneren din, selv i svært støyende omgivelser, som for eksempel en restaurant eller en konferanse.

Nyt høy streaming-kvalitet fra alle Bluetooth-enheter

Med tilbehøret Signia StreamLine TV kan du nyte krystallklar lyd fra TV-en. Du kan også streame lyd direkte fra iPhone og Apple-enheter, eller bruke StreamLine Mic-tilbehøret til å streame fra andre Bluetooth-aktiverte enheter. Med Insio kan du dermed nyte “4-i-1”-opplevelsen fra Signia: Et par høreapparater som leverer lydkvalitet slik naturen har til hensikt, mulighet for handsfree telefoni, et par trådløse stereohodetelefoner med høyest streaming-kvalitet, og en ekstern mikrofon for den beste taleforståelse i de mest utfordrende lyttemiljøene.

Enkel betjening

Via en trykknapp kan du endre lytteprogrammer eller volumet på ditt Insio-apparat manuelt. Du kan også endre innstillingene eksternt med smarttelefonen din via myControl App™. Ved hjelp av bevegelsesdata fra myControl-appen, justeres innstillingene automatisk og gir deg optimal hørsel – selv når du er på farten.

Insio håndterer de fleste hørselstap – milde, moderate og betydelige – og gir deg som bruker en naturlig gjengivelse av alle lyder. For å oppleve Insios fantastiske kombinasjon av naturlig lyd, topp tilkobling og perfekt passform, finn din nærmeste høreapparatspesialist i dag: https://www.signia-hearing.no/store-locator/