X
Vårt nye høreapparat, Cellion, varer opptil 24 timer med kontinuerlig bruk – selv med full streaming. Med induksjonslading er Cellion svært praktisk.
2016-11-17

Det blir ikke mer praktisk.

Vårt nye høreapparat, Cellion, varer opptil 24 timer med kontinuerlig bruk – selv med full streaming. Takket være den innovative laderen, er bruken av Cellion høreapparater svært enkel og problemfri.

Er du lei av å håndtere små høreapparatbatterier? Da bør du ta en titt på vårt Cellion høreapparat.

Helt enkelt

Å bruke Cellion er svært enkelt. Plasser Cellion i laderen på kvelden, og de er klare til bruk neste dag. Høreapparatene skrur seg automatisk av når de starter å lade, og på når de tas ut av laderen – det blir ikke mer enkelt enn dette.

Innovativt

Cellion er verdens første høreapparat med en litium-ion strømcelle som lades gjennom induksjon. Strømcellene varer opptil 24 timer med kontinuerlig bruk etter en full opplading på kun fire timer. Ved å fylle på med 30-minutters opplading, varer høreapparatene i ytterligere syv timer. Du kan bruke strømadapteren som følger med laderen, eller bruke en strømkilde som kobles via micro-USB. Dette er svært praktisk hvis du er ute på reise, da du har muligheten til å bruke for eksempel en power bank / nødlader.

facebook_cellion_charger_1200x628

Signia Cellion høreapparater inneholder strømceller som lades via induksjon. De lades i en kontaktfri dokkinglader og er svært praktisk.

Svært praktisk

Cellion har telespole, slik at du kan koble opp høreapparatet til teleslynge. Selv om høreapparatet er proppfull av funksjoner og teknologi av ypperste kvalitet, går det ikke på bekostning av størrelse. Cellion er svært liten i størrelse og tilbyr alle fordelene vår nyeste teknologi har å tilby. Du kan nyte uanstrengt lytting i alle hverdagslige situasjoner, hele dagen lang.

Vi er overbevist: Du kommer til å elske Cellion.