X
Bak-øret høreapparater gir maksimal komfort og bekvemmelighet, mens de gjør det navnet tilsier: De sitter bak øret. Finn ut mer om våre BTE-høreapparater!
2016-07-15

Bak-øret (BTE) høreapparater

Forrige innlegg handlet om de ulike komponentene i et høreapparat og RIC-høreapparater. I dette innlegget ønsker vi å se nærmere på bak-øret høreapparater.

Forrige innlegg handlet om de ulike komponentene i et høreapparat og RIC-høreapparater. I dette innlegget ønsker vi å se nærmere på bak-øret høreapparater.

Bak-øret høreapparater gir maksimal komfort og bekvemmelighet, mens de gjør det navnet tilsier: De sitter bak øret. BTE-høreapparater kommer med ulike ytelsesnivå og i mange forskjellige farger og design. Det finnes en modell som passer til nesten ethvert hørselstap.

BTE-høreapparat er enkle å justere og betjene. De er fullpakket med funksjonalitet som gjør at du hører uten problemer hele dagen. Siden bak-øret høreapparatene i noen tilfeller kan være større enn andre, kan de også imøtekomme teknologi og egenskaper som ikke får plass i mindre høreapparattyper.

Våre nye Motion høreapparater innehar de mest avanserte teknologiene, og kan derfor tilby et bredt utvalg av muligheter og grensesnitt for enkel håndtering av apparatet og uanstrengt lytting.

Ta en titt på følgende fotografier. Vår modell har på seg den nyeste versjonen av Motion høreapparater. Ganske elegant, eller hva?

Can you spot the Motion hearing aid on our model?

 

Finn ut mer om våre slanke og brukervennlige bak-øret høreapparater, Motion, ved å klikke på følgende link: https://www.signia-hearing.no/motion-primax.