X
Banebrytende tinnitusbehandling: Signia Notch Therapy er en helt ny og innovativ tinnitusterapifunksjon som kun er å finne i våre nye Signia-apparater.
2017-03-21

Emner

En helt ny tinnitusterapifunksjon

Som en ledende produsent og innovatør av høreapparater, ønsker vi å bedre livskvaliteten for mennesker med hørselsvansker – inkludert de med tinnitus.

Som en ledende produsent og innovatør av høreapparater, ønsker vi å bedre livskvaliteten for mennesker med hørselsvansker – inkludert de med tinnitus. Derfor har vi utviklet den nye teknologien Notch Therapy.

Banebrytende tinnitusbehandling

Signia Notch Therapy er en helt ny og banebrytende tinnitusbehandling som kun er å finne i våre nye Signia-apparater. Notch Therapy er en godt undersøkt og klinisk utprøvd tinnitustilnærming som kan redusere effekten av tinnitus og bidra til varig lindring.*

Tilpasset din individuelle tinnitus

Terapifunksjonen aktiveres ved at en audiograf finner din tinnitusfrekvens og justerer høreapparatene slik at lyden integreres harmonisk i resten av lydbildet. Ved å hele tiden forvise tinnituslydene inn i omgivelseslydene, over en lengre periode, “lærer” hjernen å ikke lenger høre tinnitus og et liv uten tinnitus er en reell mulighet.

Notch Therapy er spesielt effektiv for deg med tonal tinnitus – den vanligste formen for tinnitus.

Behandling for enhver preferanse

Du finner vår banebrytende tinnitusbehandling i alle våre nye Signia-apparat. Lær mer om våre tinnitusterapier her: signia-hearing.no/tinnitus

Banebrytende tinnitusbehandling i alle nye Signia-apparat

 

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016, September). Notch Therapy: A new approach to tinnitus treatment. AudiologyOnline, Article 18365.