X
Signia er vårt nye produktmerke som vi vil bruke side om side med det kjente merkenavnet Siemens i de kommende årene. Hør lydens farger.
2015-11-26

Velkommen til lyden av farger

Et helt nytt og spennende kapittel begynner i vårt firmas historie. Vi er glade for å kunne presentere vårt nye varemerke – Signia.

Signia vil være vårt nye produktmerke som vi vil bruke side om side med det kjente merkenavnet Siemens i de kommende årene. Vi er veldig begeistret for denne forandringen ettersom vi kan bruke det beste fra begge deler i vår markedsføring. På den ene side kan vi fortsatt dra fordel av kjennskapet til navnet Siemens, og på den annen side vil Signia gjøre det mulig å kommunisere med våre kundegrupper på en mer iøynefallende måte og i tidsriktige kanaler.

Brosjyren beskriver hva Signia står for: vårt løfte, vår filosofi og våre kjerneverdier. Vi tilføyer et nytt merke, men vi fjerner ikke noe. Dine kjente kontaktpersoner vil være de samme, og det gjelder også våre service. Som alltid kan du regne med fremragende produkter og engasjerte medarbeidere.

Signia vil gi deg et omfattende utvalg av avanserte og elegante hørselsløsninger som inviterer deg til å nyte alle lydens farger.