X

Betingelser for mottakelse av nyhetsbrev fra Sivantos/Signia Hearing

Ved opprettelse av et e-postabonnement hos oss, aksepteres det at vi utsender nyhetsbrev til den e-postadressen som er oppgitt. I nyhetsbrevet deler vi vår kunnskap med deg. Innholdet kan være tilbud, informasjon og tips til bruken av dine Signia høreapparater, samt informasjon om de nyeste høreapparater, tilbehør og apper. Servicen er elektronisk basert, noe som betyr at du som medlem får informasjonen på e-post. Medlemsskapet er gratis og kan til enhver tid avsluttes.

 Innsamling av data

Du gir samtykke til at Sivantos AS registrerer de opplysninger som oppgis ved påmelding. Opplysningene blir ikke videreformidlet til tredjepart. Opplysningene samles kun inn til internt bruk og oppbevares på en sikker server.

Avslutning av medlemsskap

Du kan til enhver tid avslutte medlemsskapet ved å melde deg av vårt nyhetsbrev. Avmeldingen kan foretas direkte fra de utsendte nyhetsbrevene, og alle opplysninger forbundet til e-postabonnementet slettes.

Dine rettigheter

Dine rettigheter i forbindelse med vår behandling av personopplysninger følger loven om behandling av personopplysninger. Du har til enhver tid mulighet til å få vite hva vi har registrert om deg (Rett til informasjon og innsyn).

Les mer på www.datatilsynet.no.

Sivantos følger markedsføringsloven – herunder reglene om god markedsføringsskikk.

Adresse:

Sivantos AS
Nedre Vollgate 5
0158 Oslo

Telefon: +47 22 63 22 22
info.no@sivantos.com