X
header one

Tenk hvor befriende det ville være å bytte programmer eller endre volumnivåer på en diskret og enkel måte ved å kun bruke din smarttelefon, eller gi en mikrofon til en som taler, slik at du kan høre hvert eneste ord høyt og tydelig.

Signia myHearing App.

Med dine nye høreapparater fra Signia, kan du oppleve mer enn det beste innen høreapparatteknologi. Du kan nyte den nye standarden innen kundestøtte, takket være den revolusjonerende myHearing App fra Signia, utviklet av våre audiologieksperter. Du kan bli en erfaren høreapparatbruker på kort tid og bli enda bedre kjent med dine apparater.

Appen gir deg alle verktøyene du trenger, og din høreapparatspesialist kan veilede deg, via appen, for at du skal få en vellykket prøveperiode – uansett hvor du befinner deg.

Lær mer om myHearing App
TeleCare_smartphone_950x1100px

myControl App. Den verdensledende Signia-opplevelsen har nå blitt enda bedre.

Sammen med myControl- appen, gir Signia Pure 13 BT deg utsøkt taleforståelse i vanskelige lytteomgivelser*. Appen gjør mer enn å tilby direkte streaming, den sender også informasjon til dine høreapparater om at du er på farten, som gir deg best mulig hørsel og økt bevissthet og trygghet i omgivelsene du befinner deg i.

*To uavhengige kliniske studier har vist at Signias høreapparater med binaural lydoverføring gir bedre enn normal hørsel i visse krevende lytteomgivelser.

Connected-Ear_couple-shopping_950px

Last ned myControl-appen

myControl-App_icon_300x300px

easyTek App: Mer diskret, mer praktisk, flere muligheter.

easyTek-appen gir easyTek enda flere funksjonsmuligheter, samtidig som den gjør streameren mer diskret.

easyTek-appen overgår easyTek i funksjonalitet og lar deg se statusen til høreapparatene på smarttelefonen, streame lyd fra lydkilder eller bruke den som fjernkontroll. Siden du kan foreta alle justeringer med smarttelefonen, vil det se ut som om du kun leser en melding når du egentlig endrer innstillingene til høreapparatene.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Last ned easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px

touchControl App: Enkel og fleksibel

Bruk smarttelefonen som en diskret fjernkontroll for høreapparatene: Med touchControl™-appen kan du enkelt styre dine høreapparater og gjøre endringer uten at noen merker det.

touchControl-App_icon_950x700px

Last ned touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px

Hørselstestappen: Hjelper deg med å finne ut om du har nedsatt hørsel.

Hørselstesten ble skapt av våre audiologieksperter for å hjelpe deg med å finne ut om du har nedsatt hørsel. Dette programmet har blitt vitenskapelig utviklet og nøye testet for å sikre de mest nøyaktige resultater som mulig.

Testen er i tillegg helt uavhengig av språk, slik at du kan bruke den på en pålitelig måte uansett hvilket språk du er mest komfortabel med å bruke.

Hørselstesten undersøker hvor godt du kan oppdage ord i bakgrunnsstøy. Dette er basert på kunnskapen om at personer med hørselstap har større problemer med å forstå tale i støyende omgivelser, for eksempel på restauranter eller undergrunnsstasjoner.

Hearing-Test-App_icon_950x700px

Last ned Hørselstest-appen

Hearing-Test_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px