X
header one

Tenk hvor befriende det ville være å bytte programmer eller endre volumnivåer på en diskret og enkel måte ved å kun bruke din smarttelefon, eller gi en mikrofon til en som taler, slik at du kan høre hvert eneste ord høyt og tydelig.

myControl App

Styr høreapparatene rett fra smarttelefonen

myControl-appen gir deg full kontroll over dine Signia høreapparater rett fra smarttelefonen. Den er tilgjengelig for iOS og Android telefoner og tilbyr avanserte fjernkontrollfunksjoner slik at du kan endre innstillingene på høreapparatet til å passe din preferanse.

Last ned myControl-appen

myHearing App

Bli kjent med de nye høreapparatene dine så raskt som mulig.

Personal oppfølging, overalt: myHearing-appen gir deg all den supporten du trenger for en vellykket utprøvingsperiode. Du kan følge lytteleksjoner, sjekke bruksanvisningen og kontakte din hørselsspesialist uansett hvor du er.

Din hørselsspesialist vil gi deg råd.

Lær mer om myHearing-appen
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_1248x800px

easyTek App: Mer diskret, mer praktisk, flere muligheter.

easyTek-appen gir easyTek enda flere funksjonsmuligheter, samtidig som den gjør streameren mer diskret.

easyTek-appen overgår easyTek i funksjonalitet og lar deg se statusen til høreapparatene på smarttelefonen, streame lyd fra lydkilder eller bruke den som fjernkontroll. Siden du kan foreta alle justeringer med smarttelefonen, vil det se ut som om du kun leser en melding når du egentlig endrer innstillingene til høreapparatene.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Last ned easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px

touchControl App: Enkel og fleksibel

Bruk smarttelefonen som en diskret fjernkontroll for høreapparatene: Med touchControl™-appen kan du enkelt styre dine høreapparater og gjøre endringer uten at noen merker det.

touchControl-App_icon_950x700px

Last ned touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px

Hørselstestappen: Hjelper deg med å finne ut om du har nedsatt hørsel.

Hørselstesten ble skapt av våre audiologieksperter for å hjelpe deg med å finne ut om du har nedsatt hørsel. Dette programmet har blitt vitenskapelig utviklet og nøye testet for å sikre de mest nøyaktige resultater som mulig.

Testen er i tillegg helt uavhengig av språk, slik at du kan bruke den på en pålitelig måte uansett hvilket språk du er mest komfortabel med å bruke.

Hørselstesten undersøker hvor godt du kan oppdage ord i bakgrunnsstøy. Dette er basert på kunnskapen om at personer med hørselstap har større problemer med å forstå tale i støyende omgivelser, for eksempel på restauranter eller undergrunnsstasjoner.

Hearing-Test-App_icon_950x700px

Last ned Hørselstest-appen

Hearing-Test_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_no_300px

google-play-badge_no_300px